Cara Tambah Air Mani – Isteri Mudah Hamil, Seks Lebih Puas

Cara tambah air mani ini untuk anda yang nak rasa kepuasan dalam hubungan seksual. Cara banyakkan air mani ni sesuai bagi yang mempunyai air mani sikit.

Bagi yang tidak tahu, pancutan air mani yang banyak dan deras akan memberikan kepuasan.

Ini kerana saat air mani terpancut adalah keadaan yang paling sedap pada lelaki. Lebih banyak air mani, bermakna ia akan memberikan perasaan kesedapan yang berpanjangan – Segak Menawan

Bawang Putih

Bawang Putih

Bawang Besar adalah antara bahan yang sering dikatakan dapat menambah jumlah air mani. Namun sebenarnya bawang putih paling baik untuk kesihatan. Ia bukan sahaja mengandungi antibiotik semula jadi, malah ia mempunyai bahan yang disebut “Selenium” yang dapat meningkatkan pengeluaran air mani berkualiti.

Kayu Manis / Cinnamon

Ramai orang tidak sukakan pengambilan kulit kayu manis secara direct kerana ia mempunyai bau dan rasa yang kuat. Tetapi mat saleh suka. Mereka masukkan didalam roti seperti pretzel, donat, churros, cinnamon roll dan pelbagai lagi.

Kesukaan admin, cinnamon ice blended, brioche dan carrot cake di Coffee Bean restoran yang mana semuanya mengandungi cinnamon. Jadi anda boleh mencuba menu – menu diatas bagi merasai sendiri keunikan rasa kayu manis.

Ia dapat mewangikan air mani dan tidak hamis. Ia juga mempunyai banyak kebaikan untuk hindari kencing manis, darah tinggi dan penyakit jantung.

Sayuran, Buahan Dan Kekacang

Kacang Kuda

Buah seperti pisang, buah delima, brokoli, asparagus, bayam, gajus, dark chocolate, kacang kuda dan kacang walnut. Semua bahan dari tumbuhan ini dapat membekalkan kandungan selenium untuk penghasilkan air mani lelaki yang bermutu.

Hasil Haiwan

Yogurt, lassi, daging lembu, daging ayam, daging kambing, telur. Semua bahan ini pun mempunyai kandungan zinc yang tinggi dan dapat banyakkan air mani lelaki.

Untuk para suri rumah, anda boleh menggunakan bahan seperti gambar, sup ekor untuk bantu suami mendapat kebaikan dan juga untuk hasilkan air mani berkualiti.

Vitamin E

Food containing vitamin E

Vitamin E boleh dibeli di farmasi yang mana ia salah satu bahan yang digunakan dalam menghasilkan sperma bermutu. Untuk

nfo, telur mengandungi vitamin e, zinc dan selenium all in one. Manakala kebaikan vitamin E boleh didapati dalam sayuran hijau.

Vitamin C

Vitamin C dan E adalah bersifat antioksida. Ia dapat bantu perkuat sistem imun badan dan juga sangat baik diambil oleh lelaki yang merokok. Ini kerana asap rokok membantutkan pengeluaran sperma berkualiti dan punca sukar hamilkan isteri.

Untuk dapatkan vitamin c yang mencukupi, anda memerlukan sekitar 2000mg sehari kerana setiap batang rokok memusnahkan sel tubuh yang dapat dilindungi dengan mengamalkan vitamin c setiap hari. Setiap batang rokok perlukan perlindungan vitamin c sebanyak 500mg.

Food containing vitamin C

So rokok sangatlah musuh utama dalam nak mendapatkan zuriat. Untuk nak pastikan anda ada mengambil semua bahan yang kami sebutkan diatas adalah mustahil kerana masalah kos yang tinggi. Disamping sukar nak konsistan.

Cara Cepat Tambah Air Mani Lelaki

Jadi kaedah termudah diperlukan untuk dapatkan solusi yang memang fokus kepada kesihatan batin lelaki.

Contohnya Bazooka Pills USA, ia mengandungi tongkat ali dan maca yang terkenal untuk bantu masalah berikut:

  • Tahan Lama
  • Keraskan Zakar
  • Besarkan Zakar
  • Panjangkan Zakar
  • Tambah Air Mani
  • Tambah Tenaga
  • Tambah Stamina

Selain itu ia mempunyai semua herba yang sama dengan vimax canada yang sangat baik untuk tujuan tambah saiz. Dan terakhir ia mempunyai Zinc dan Vitamin E yang akan membantu menambah banyak jumlah air mani dalam masa 1 minggu sahaja.

 

Ramai pelanggan melaporkan, dengan sebotol bazooka usa sahaja sudah mampu buat isteri berbadan dua.

Memang senyum lebar para pelanggan kami apabila penantian mereka akhirnya bawa hasil, mereka bakal bergelar ayah.

Jom Baca : Cara Besarkan Zakar Lelaki
Jom Dapatkan : Bazooka USA Untuk Tambah Air Mani

Itu adalah sedikit sebanyak tips dan petua pemakanan untuk tambah air mani lelaki.

Namun masa sama terpulang kepada golongan lelaki untuk pilih yang mana satu lebih baik.

Keperluan setiap lelaki berusaha untuk nak dapatkan zuriat, mestilah pastikan pengambilan bahan yang dapat banyakkan air mani ini berterusan. Namun anda boleh pilih kaedah cepat dan konsistan.

Tambah lagi jika isteri berkerja dan tidak selalu dapat menyediakan makanan berkhasiat.

Dengan menggunakan produk seperti yang kami cadangkan iaitu bazooka ia lebih praktikal dan anda mendapat banyak lagi kebaikan seperti pembesaran zakar, tahan lama, keraskan zakar, mudah buat tusukan, bertenaga dan tambah air mani.

 

 

2Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top