drosphip ubat kuat

Dropship Ubat Kuat Candy B, Vimax Dan Hammer Of Thor

Sedang cari dropship ubat kuat candy b, vimax canada dan hammer thor italy? Kami di segak menawan memang ada sediakan dropship produk lelaki. Bolehlah bantu anda tambah income.

Untuk pengetahuan anda sebenarnya kami mempunyai program dropship ubat kuat di Barang Padu, akan tetapi dalam website ini juga ada program dropshipnya sendiri.

Dropship Ubat Kuat Segak Menawan

Kami namakannya sebagai Dropship Lite yang mana ia hanya menghimpunkan cuma 3 produk.

Berbanding dalam Dropship Barang Padu yang menghimpunkan 13 jenis produk dan akan ditambah di masa hadapan.

Dalam Dropship Lite kami hanya fokus kepada 3 jenis produk iaitu

Ini merupakan 3 produk paling popular dalam website ini. Harga yang ditulis diatas merupakan harga yang kami jual dalam website ini.

Untuk harga dropship saya tidak akan dedahkan disini. Tetapi hanya kepada mereka yang telah mendaftar sahaja.

candy b

 

Hammer Thor

 

vimax canada

 

Kelebihan Dropship Lite

  • Harga murah 30 – 40 ringgit
  • Skrip close sale di whatsapp disediakan
  • COD Dan Pos Percuma
  • Akses Training Google Ads
  • Boleh order untuk pelanggan anda direct dalam website ini

Harga Jualan

Walaupun saya tidak nyatakan secara spesifik, tetapi anda boleh lihat yang harga akan anda terima adalah lebih murah antara RM30 hingga RM50.

Kalau anda nak up harga pun tiada masalah kerana pelanggan suka beli dari orang yang mereka percaya.

Sebagai contoh anda pancing rakan office untuk try sebiji candy b. Untuk info terdapat 12 biji gula – gula candy b dalam satu tin.

Bila anda beli pada harga ejen dah tentu tak sampai 100 seunit. Maknanya kos sebiji pun masih murah.

Umpama belanja kawan anda sepinggan nasi berlauk, sekali sekala.. apa ada hal.

Katakan anda beri kepada 10 orang rakan berkahwin dan kalau nak order boleh melalui anda.

Takkan sorang pun tak lekat, kalau senyap je. Kena follow up tanya ada masalah ke.

Masa sama boleh dapat testimoni dari rakan. Screen shot, samarkan gambar dan nama dia.

Boleh share dalam blog anda atau social media anda.

Kalau candy b dikedai jamu macam tu memang dijual harga standard RM150, lagi mahal pun ada.

Jika online sebab faktor persaingan dan pelanggan hanya di hujung jari, harganya lebih murah seperti kami jual hanya RM120.

Penghantaran

Dalam dropship ubat kuat kami ni, anda menikmati penghantaran secara percuma. Mana nak jumpa program dropship dengan kos penghantaran percuma?

Bukan itu saja. Kalau pos percuma tu memang biasa sangat.

Tapi kalau COD percuma, itu luarbiasa.

Yes kami sediakan khidmat cod produk jualan untuk pelanggan anda secara percuma.

Untuk info staf cod kami bukanlah macam khidmat ninja van tu, tapi kami guna staf part time yang dah bertahun kerja dengan kami. Staf yang jujur.

Cumanya lokasi COD kami adalah terhad pada kawasan lembah klang sahaja.

Lebih spesifik adalah seluruh kuala lumpur, petaling jaya, damansara dan kajang.

Kami bayar RM20-RM30 ikut jauhnya lokasi cod.

Namun kami langsung tidak bebankan anda dengan kos tersebut.

Anda akan dapat akses ke group whatsapp cod. So bila ada order boleh masuk group tersebut.

Nanti staf cod akan minta setkan waktu sekian – sekian dengan pelanggan anda dan dia akan bagitau jika dah settle cod.

Lepas tu anda boleh claim bayaran anda. Bos kami akan buat bayaran sekaligus pada sebelah petang atau malam.

Skrip Close Sale

Ini sesuai bagi mereka yang mungkin tiada rakan office atau kalangan orang berkahwin. Kalau guna skrip ini, insyaallah boleh jual kepada orang yang tak dikenali.

Ini sesuai untuk mereka yang gunakan blog atau social media untuk promosikan produk. Pendek kata anda memang betul – betul nak buat duit dari program dropship ubat kuat kami.

Siap video tutorial cara mudah buat close sale di whatsapp.

Training Google Ads

Bagi yang berduit dan tak reti nak buat promotion percuma seperti social share, anda masih boleh dekati pelanggan targeted dengan buat iklan google ads.

dropship ubat kuat

Seperti anda lihat pada gambar carian google diatas, untuk carian vimax canada, terdapat 2 orang beriklan bagi carian ini.

Dengan adanya website anda dalam iklan ini, akan mudahkan pelawat menjumpai website anda.

Untuk info training google ad ni saya ambil dari training Barang Padu yang ada sediakan bahan lengkap untuk buat promosi.

Selain tu saya siapkan website kedai online khas untuk anda gunakan untuk promosi. Ia kepunyaan anda 100%. Itu kelebihan jika ikut dropship barang padu.

Di dropship barang padu, anda boleh terima untung yang lebih tinggi antara RM25 hingga RM70 seunit. Berbanding dalam dropship lite ini cuma RM30 – RM40.

Untuk yang guna iklan, pasti perlukan website dan dropship barang padu lebih menjimatkan berbanding dropship lite di blog segak menawan ini.

Kat Mana Nak Order?

Untuk dropship ubat kuat kami ni, anda boleh order dalam laman ini sahaja.

Dropship Vimax

 

Ini adalah contoh harga didalam website ini. Jika anda pelanggan biasa, harga yang tertera sepatutnya telly dengan 2 kotak merah diatas. Kedua – duanya sepatutnya RM370.

Tetapi sebagai ejen dropship lite, harga tertera adalah RM310.

2 botol vimax canada + freegift minyak lintah pusaka + free penghantaran = RM310 sahaja untuk dropship.

Keuntungan sebanyak RM60 untuk 2 unit vimax canada.

Anda boleh jual ikut harga yang ditetapkan dalam website ini sebagai panduan.

Bagaimana Cara Sertai?

Jika dalam dropship barang padu anda perlu bayar RM250 untuk join. Anda dapat sebuah website dan 13 produk. Website anda sama seperti web segak menawan ini tetapi atas nama anda.

Untuk dropship lite dalam blog segak menawan ini, anda perlu bayar RM30 untuk sertai.

Yes kami kenakan sedikit fee untuk tapis antara mereka yang benar – benar nak buat bisnes atau sekadar nak dapatkan harga ejen tetapi hanya untuk kegunaan sendiri.

Maaf saya cakap, saya tidak perlukan orang seperti ini.

Jika saya beri percuma untuk sertai, maka berbondong – bondonglah orang daftar. Tetapi jualan dari ejen langsung tiada. Atau cuma beli sekali untuk kegunaan sendiri.

Bisnes dropship ni jika anda benar – benar serius, memang boleh lawan sale kami sekitar RM7,000 sebulan (untung bersih).

Yes saya buat income seperti ini setiap bulan sambil gaming. Sambil layan anak. Sambil buat kerja lain.

Setiap hari pelanggan banyak dari whatsapp dan buat close sale di whatsapp sahaja.

Kaedah promosi yang saya buat adalah menggunakan SEO iaitu target pada carian keyword yang dicari pelawat.

Contohnya artikel ini kami target untuk carian dropship ubat kuat yang ada tak sampai 100 carian setiap bulan. Jika anda datang dari google dan menjumpai website ini, bermakna kerja seo kami telah berjaya.

Berjaya rankingkan website ni di muka 1 google tanpa sebarang iklan. Anda mungkin cari apa – apa yang berkaitan dropship sehingga jumpa website kami.

Dalam dropship lite ini kami memang tak dapat nak kongsi banyak training sebab dropship lite ni cuma untuk nampakkan peluang sebenar dalam nak buat perniagaan online.

Okey panjang lebar dah kami cerita tentang peluang dropship ubat kuat website segak menawan ni. Tanpa buang masa, jom sertai kami sekarang!

Join : Dropship Lite
Sertai : Dropship Barang Padu

Kami memang sengaja tak letak harga ejen didalam website ini. Ia bersifat rahsia dan terkawal.

Untuk elak pelanggan tawar harga sampai max harga ejen pun ya. Jadi kami taknak ambil sebarang risiko penyebab masalah dimasa depan.

Hanya ejen dropship lite yang dah bayar sahaja yang akan dapat akses tersebut.

Pada kami, kalau anda benar – benar nak berniaga, nak cari duit. Dropship Barang Padu adalah jawapan yang anda cari.

Sebabnya ada banyak produk dan bahan training lengkap. Sebaliknya jika anda nak fokus 3 produk paling popular , dropship lite ni pun dah cukup.

Yang penting ada buat promosi, kalau anda tak promosikan produk jualan anda, buatlah bisnes apa pun. Sampai kesudah tak jadi apa.

Okey itu sahaja yang dapat kami kongsikan dalam artikel tentang dropship ubat kuat kami. Keputusan ditangan anda.

 

0Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top