pantang larang candy b

Pantang Larang Candy B Untuk Kesan Terbaik

Pantang larang candy b ni kami kongsi sebab ada pelanggan yang tanya cara makan candy b untuk kesan terbaik. Pantang larang candy b ni sebenarnya simple sahaja. Kami di blog Segak Menawan, akan sampaikan info penting tentang candy b.

Bagi yang masih belum tahu atau baru pertama kali ingin mencuba candy b, pasti nak tahu apakah pantang larang candy b ni ye.

Okey jom admin mulakan dengan fungsi candy b dulu.

Kegunaan Candy B

Candy B + adalah ubat kuat dalam bentuk gula – gula. Biasa disebut gula – gula tahan lama.

Candy B berperisa oren dan rasanya masam manis.

candy b

Secara amnya apabila anda makan candy b, ia boleh diambil bila – bila masa sahaja.

Ini kerana kesan tahan lama, keras dan berstamina akan bertahan sehingga 3 hari.

Janganlah anda fikir yang kote keras tak turun sampai 3 hari. Sebaliknya masa bersama boleh sampai 1 jam setiap kali game.

Dan kesan tahan lama sampai upto sejam tu bertahan selama 3 hari.

Kalau kote anda boleh tahan lama (melebihi 13 minit) pasti anda tak cari solusi masalah anda.

Kerana mengikut kajian, wanita boleh merasa puas apabila anda mampu tahan lama melebihi 13 minit.

Pantang Larang Candy B

Okey sekarang kita masuk pula pertanyaan utama anda tentang pantang larang candy b. Ia tentu sekali ada kena mengena dengan cara guna candy b.

Since candy b ni berkesan untuk tahan lama sampai 3 hari, jadinya bila – bila masa pun boleh.

Katakan anda biasanya bersama pada malam hari, jadi anda boleh hisap gula – gula ni 2 jam sebelum bersama.

Untuk nak dapatkan kesan terbaik lepas dah larut dalam mulut, minum 2 gelas air masak.

Tunggu 2 jam, biasanya lepas sejam memang muka dan badan ada rasa panas, tapi bukanlah waktu yang terbaik untuk dapat tahan lama sampai sejam.

Kebiasaan dalam masa 2 jam, dan anda dah kencing sekali, lepas tu barulah anda boleh tahan lama pelbagai posisi sampai sejam.

Kesan Sampingan Candy B

Kami peniaga yang telus dan tidak mahu dipersoalkan kemudian hari. Jadi kami ceritakan juga kesan sampingan candy b.

Anda mungkin menghadapi masalah seperti:

  • Sakit kepala
  • Sakit gigi
  • Demam
  • Muscle cramp
  • Pedih ulu hati

Admin dulu menghadapi masalah pedih ulu hati dan gigi berlubang. Jadinya apabila makan candy b atau produk lain, selalu dapat masalah seperti sakit gigi dan pedih ulu hati.

Itu membuatkan admin jatuh cinta pada produk jenis sapu dan minyak urut seperti Biggest Men Solution Oil. Ia mampu beri tahan lama lepas 2 jam urut pada zakar.

Tapi lepas cabut gigi dan masalah pedih ulu hati diatasi, tiada lagi masalah ambil produk makan seperti candy b.

Satu lagi masalah yang kerap berlaku adalah mucsle cramp atau kejang pada bahagian kaki. Masalah kejang ni adalah disebabkan badan anda kekurangan kalsium.

Masalah ini pernah admin hadapi tetapi bukan semasa ambil ubat kuat. Masalah ni pantang cuaca sejuk je mesti jadi urat kejang.

Dan masalah ni jadi teruk apabila setiap kali bawa kereta lebih dari sejam mesti kaki jadi cramp. Keta auto der.. manual masuk akal la jugak.

Pantang Larang Candy B

So admin terus ke doktor sebab sangat mengganggu masa drive.

Doktor suspect ada masalah kekurangan kalsium. Jika anda suka teh tarik, susu pekat manis tu tiada kalsium ye.

Jadi doktor bagi saya beberapa biji kalsium untuk dihabiskan. Memang betul lepas tu tiada masalah cramp ni.

Sekarang admin beli yogurt strawberry 3 cup untuk seminggu. 2-3 hari sekali 1 cup. Itu dapatlah menampung keperluan kalsium dalam badan. Sebab kalau tak ambil memang berlaku semula masalah cramp tersebut.

Semua orang badannya tak sama, tapi masalah dan penyakit kebanyakkan orang adalah sama.

Dengan merawat dulu masalah yang kita hadapi, insyaallah takkan terjadi masalah seperti pedih ulu hati, sakit gigi dan muscle cramp.

Apabila anda ambil candy b memang ada rasa panas badan, dan sesetengah orang rasa macam nak demam.

Memang tak dinafikan ada sesetengah pelanggan yang kali pertama ambil bukan sahaja candy b tapi produk lain juga, mereka mendapat demam 2-3 hari.

Adakah Produk Tersebut Tak Sesuai?

Sebenarnya tidak, bagi mereka yang pertama kali ambil apa – apa produk ubat kuat memang terjadi masalah disebabkan masalah sedia ada dalam badan dan sistem penghadaman mereka.

tahan lama

Disebabkan candy b ada kesan yang kuat, ia akan trigger masalah kesihatan yang anda ada. Disini kalau anda nakkan rumah tangga yang bahagia dan always jadi KING, batang kena power. Tak besar takpe yang penting power.

Jom Dapatkan : Candy B Disini (RM120 seunit)

Jangan kerana anda ambil apa – apa produk lepas tu dapat kesan sampingan dan anda stop dan salahkan produk. Jangan semudah itu menilai.

Perhatikan keadaan diri seperti jika ambil sesuatu produk anda dapat masalah yang sama, ini bermakna masalah tersebut yang menghalang anda dari dapat tahan lama.

Jadi tangani dulu masalah tersebut barulah kemudian anda bakal menikmati kehidupan seks yang lebih gembira.

Terakhir pesan kami dalam pantang larang candy b ni adalah banyakkan minum air masak. Jangan asik minum manis 24 jam sampai badan tak detox.

Pada kami tiada masalah jika anda penggemar kopi atau teh, asalkan ada selang seli dengan air putih. Pasti tiada masalah.

Itu saja pantang larang candy b. Kami harap anda mendapat kefahaman sekarang.

 

 

0Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top