Promosi Tahun Baru Cina 2021 – Harga Runtuh

Bersempena dengan tahun baru cina 2021 yang akan jatuh pada 12 feb 2021, kami bercadang untuk adakan promosi harga runtuh, produk – produk jualan kami. Kami di Segak Menawan sentiasa peka dengan keperluan kewangan anda.

Harga Runtuh CNY 2021

Berikut adalah senarai produk kami yang mempunyai promosi

Vimax Canada – Harga biasa RM190, harga runtuh RM160 sebotol

Bazooka USA – Harga biasa RM200, harga runtuh RM160 sebotol

Alpha Men’s Formulation – Harga biasa RM170, harga runtuh RM140

Super Bigger Oil – Harga biasa RM190, harga runtuh RM140

Promosi harga runtuh sempena CNY 2021 ini bermula pada 4/2/2021 hingga 20/2/2021.

Panjang tempoh promosi kami kali ini untuk 2 minggu.

Jualan Habiskan Stok

Untuk pengetahuan anda, super bigger oil (SBO) dan biggest men solution (BMS) sebenarnya dikeluarkan oleh syarikat yang sama. Minyak pun minyak yang sama.

Untuk produk super bigger oil, kami akan hentikan jualan dan sedang habiskan stok. Jika nak repeat order, boleh dapatkan Biggest Men Solution.

Biggest Men Solution tiada promosi, harganya adalah RM150.

Penghantaran Dalam Musim PKP

Seperti sedia maklum, PKP terbaru ini, anda tidak boleh rentas daerah atau negeri. Kami pun sama. Jadi dalam tempoh PKP, kami hanya akan cod dalam Kuala Lumpur area sahaja.

Walaupun dalam produk page ada tulis cod ke Petaling Jaya dan Cheras, tetapi dalam musim PKP, ia tidak dapat dilaksanakan.

Syarat Pembelian

Syarat pembelian untuk dapat harga diskaun adalah dengan membuat belian secara online. Sekiranya anda whatsapp kepada saya, harga promosi semasa (tiada diskaun) akan diberikan.

Jadi terma dan syarat untuk membeli pada harga yang tertera diatas, HANYA untuk belian online dalam website. Website Segak Menawan, mempunyai option untuk pilih penghantaran secara COD.

Jadi tiada alasan untuk anda nak whatsapp. Selepas bayaran/cod order anda kami terima, kami akan whatsapp anda untuk maklumkan penerimaan. Jika tiada whatsapp, kami akan sms.

1Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top