promosi raya 2021

Promosi Riang Ria Raya

Promosi Raya datang lagi ke blog segakmenawan. Dalam promosi raya kali ini, kami akan turunkan harga beberapa produk yang sangat mendapat banyak jualan.

Produk hot la kami turunkan harga. Dan berikut adalah senarai produk kami.

Promosi Raya 2021

  • Vimax Canada Izon harga biasa RM190 seunit. Harga promosi RM160 seunit
  • Bazooka Pills USA harga biasa RM200 seunit. Harga promosi RM160 seunit
  • Hammer Of Thor Italy harga biasa RM340 seunit. Harga promosi RM300 seunit
  • Candy B harga biasa RM120 seunit. Harga promosi RM90 seunit
  • Alpha Men’s Formulation harga biasa RM170. Harga promosi RM130 seunit

Syarat Untuk Membeli Pada Harga Promosi

  • Promosi ini hanya valid untuk belian secara online dalam website ini
  • Sekiranya anda tekan butang whatsapp, harga tanpa promosi akan diberikan
  • Bertanya di whatsapp boleh, tetapi proses belian sila buat dalam website

Cara Beli Dalam Website Ini

Cara beli sangatlah mudah. Cuma pilih mana – mana produk kesukaan anda.

Pilih jumah yang diingini, kemudian klik ADD TO CART

Belian 2 dan 3 botol juga dapat diskaun ya.

Kemudian lepas klik, anda akan terus dibawa ke laman checkout page.

Sebab ini adalah promosi, jadi mungkin anda ada senarai produk yang ingin dicuba.

Jika ya sila klik pada logo website kami, bahagian paling atas seperti gambar dibawah.

Nanti anda akan dibawa ke senarai produk.

Lepas tu ulangi proses sama. Pilih jumlah produk dan klik add to cart.

Sekiranya dah puas hati, skrol kebawah dan anda akan lihat seperti berikut.

Dalam website ini, kami mempunyai sistem reward.

Jika anda buat belian ini, yang berharga RM320. Anda akan terima cashback sebanyak 3%.

Anda masih perlu bayar harga sama, tetapi selepas belian anda berjaya sebayak RM9.60 akan dimasukkan ke dalam Wallet Akaun anda dalam web ini.

Anda kena ada akaun untuk bolehkan terima cashback ini. Sekiranya anda tiada akaun, tak perlu klik login. Sebabnya nanti anda kena buat semula proses add to cart.

Skrol terus kebawah kerana dibawah ada option untuk “Create Account”

Seterusnya apabila anda skrol, anda kena isi borang.

Borang ni kami dah ringkaskan supaya pelanggan mudah faham.

Kebiasaan borang tempahan panjang dan guna international shipping format yang kena letak nama jalan dulu.

Agak pening orang malaysia nak faham. Jadinya kami dah ubah untuk jadi lebih ringkas.

Alamat anda masukkan 1 line sahaja.

Pada setiap label seperti nama, alamat dan no telefon ada tanda * ini yang berwarna merah.

Itu maksudnya wajib diisi.

Tapi pada bahagian email ia tiada tanda tersebut.

Dalam website ini kita ada 3 kaedah bayaran

  • Toyyibpay FPX Transfer – jika anda ada online banking better guna kaedah ini, cepat dan selamat
  • ATM Transfer / Cash Deposit – ini jika anda tiada online banking. Buat bayaran dulu kemudian klik place order.
  • Cash On Delivery KL, PJ, Cheras – ini sesuai bagi yang tinggal dalam kawasan cod dan boleh dapatkan cepat.

Untuk bayaran online banking melalui Toyyibpay, anda wajib masukkan email.

Sebab notifikasi bayaran yang berjaya akan anda terima di email sebagai bukti bayaran telah dilakukan.

Sementara untuk ATM Transfer/ Cash Deposit dan COD, anda tak perlu masukkan email.

Tapi jika ada email memang boleh je nak masukkan disitu.

Kami memang tak wajibkan email kerana ada sesetengah pelanggan tidak tahu cara guna email.

Ada juga yang tiada email. Jadi untuk mudahkan kerja sebenarnya.

Dibawah ruangan email ada satu “checkbox” yang bertanda “Create an account?”

Okey tidak kira sama ada anda ada masukkan email atau tidak, belian anda akan jadi guest checkout.

Maknanya belum daftar akaun lagi.

Sebagai contoh, jika anda beli di lazada dan shopee, anda wajib kena create account pengguna.

Kelebihan ada akaun boleh track order dan dapat coin. Tapi di marketplace seperti ini coin tersebut perlu ditukar kepada tunai.

Nilainya tak seberapa dari yang anda bayar.

System Reward 3% Cashback

Dalam website ini, kami kalau nak buat sistem point/coin dan kemudian ditukar ke tunai memang boleh.

Tapi kalau anda lihat dalam banyak situasi, coin/point yang anda kumpul biasanya expired yang tak pernah digunakan.

Kami pun lalui situasi ini pada akaun lazada dan shopee.

Sebabnya dalam sistem belian mereka, tidak boleh directly redeem point/coin tersebut semasa nak buat bayaran.

 

Dalam sistem website ini pula, bila anda membeli kali kedua dan seterusnya, cashback yang didapati dari belian terdahulu akan automatik terapply dalam cart.

Anda akan dapat banyak penjimatan setiap kali beli disebabkan automatik apply cashback dulu.

Dalam belian diatas, untuk harga promosi raya yang sudah diskaun, anda terima diskaun lagi.

Anda juga terima cashback 3% dari belian ini, untuk digunakan dalam belian seterusnya.

Maknanya setiap kali beli, anda akan dapat diskaun. Best terok!

Jika sebelum ini anda pernah membeli dan pernah create account anda perlu login dulu di My Account.

Nanti akan terpapar cashback yang ada dalam akaun.

Jika pembaca belum ada account dan bercadang beli kemudian, boleh create akaun dahulu.

Dengan create akaun percuma, anda akan dapat RM5 signup bonus. Nanti masa nak beli RM5 ni ditolak dulu.

Bagaimana Nak Dapatkan Cashback Ini?

Untuk nak dapatkan cashback ini, anda boleh daftar percuma. Selain tu melalui belian produk.

Katakan dalam situasi paling biasa berlaku. Anda klik salah satu produk promosi raya kami dan masa sama anda belum ada akaun.

Teruskan add to cart, dan lepas masukkan email. Klik checkbox create an account.

Untuk nak ada akaun, wajib masukkan email.

Lepas tu anda kena masukkan username. Username ni contohnya nama anda Hashim Bin Isa.

Gunakan nama hashim sahaja sebagai username.

Nanti nak login website kami, waktu nilah anda perlukan username tadi.

Lepas dah masukkan username, sila review cara penerimaan yang anda ingini.

Penghantaran ada 2 kaedah, pertama dengan Pos Laju atau Best-Inc yang merupakan syarikat kurier baru.

Ia sangat laju, anda beli hari ini, esoknya dah terima bagi rata – rata pelanggan yang tinggal di semenanjung malaysia.

Penghantaran secara pos adalah percuma ke seluruh malaysia.

Untuk penghantaran pos, anda akan lihat option bayaran ke Toyyibpay FPX dan Manual Transfer.

Jika anda pilih COD, cajnya RM20 kesemua lokasi yang tertulis dalam gambar diatas.

Bila pilih cod, anda tidak akan lihat option bayaran. Ini kerana bayaran perlu dibayar semasa terima barang.

Diatas ni adalah contoh belian secara cod. Untuk info hammer thor kami ada pegang sedikit stok, tetapi ia terhad. Sebab harganya memang tinggi berbanding produk lain.

Sekiranya stok kami habis, maka tak dapat nak same day cod. Dan kami akan submit ke HQ. Penghantaran oleh hq hammer thor adalah menggunakan ninja van.

Lepas tu klik checkbox dan klik Place Order.

Masa kami tulis pasal artikel promosi raya ini, harga dah siap ubah dalam kedai online.

Jadi dah ada pelanggan yang place order.

Disebabkan pelanggan order cod, maka beliau tak masukkan email, dan sistem akan tandakan sebagai guest.

Jadi kami harap anda faham tentang promosi raya blog segak menawan dan cara beli dari website ini.

Jika anda whatsapp, admin akan beri harga tanpa promosi. Sebab itu siap tutorial cara beli online.

Beli secara cod sekalipun sudah lengkap sistem yang sebenarnya mudah.

Ada pelanggan yang whatsapp dan nyatakan tersangat suka dengan sistem website kami yang mudahkan proses beli.

Beliau nyatakan bila ada banyak ruang tak penting nak kena isi, dia jadi down.

Sebenarnya semua orang pun begitu, kami memang sedar akan hal ini. Lantas buat setting yang memudahkan pelanggan.

Oh ye sebelum terlupa, kami jemput anda untuk dapatkan produk kami dalam promosi raya 2021 ini.

Promosi Raya 2021 ini akan berakhir pada 31/5/2021. Hujung bulan may ni sahaja. Ia berlangsung lebih kurang 3 minggu.

Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk kegemaran anda hari ini juga.

Akhir sekali kami ingin mengucapkan, selamat menyambut hari raya untuk semua pelanggan kami.

Ampun dan maaf sekiranya ada terkasar bahasa dan tentu sekali banyak kekurangan kami semasa berurusan dengan anda. Harap dimaafkan.

2Shares

4 thoughts on “Promosi Riang Ria Raya”

  1. mohammed Noor Malek

    tertipu beli produk tiruan 139 masuk pos 146…. saya rasa nak beli sam tuan bulan depan

    1. MOHAMMAD BIN IDRIS

      Assallamu’alaikum wbt. Dik..saya nk repeat order satu kotak thor hammer. Tp kli ni nk suruh pos

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top