Perbezaan Vimax Original Dan Tiruan

Sedang cari perbezaan vimax original dan tiruan? Anda takut terbeli vimax tiruan yang semakin berleluasa? Jangan risau, kerana dalam artikel ini kami akan dedahkan cara semak vimax canada yang original dan juga cara kenalpasti vimax canada tiruan.

Ramai Tak Tahu Bezakan Vimax Original Dan Tiruan

 

Punca kenapa ramai orang sering kali tertipu dengan vimax tiruan adalah kerana faktor harga. Terutama bagi mereka yang tinggal diluar KL dan tidak bercampur orang. Mereka biasanya memilih untuk dapatkan vimax murah sebagai pilihan no 1.

Hal ini bukan sahaja berlaku kepada vimax, malah produk seperti hammer of thor tiruan sangat banyak berleluasa dalam pasaran. Hasilnya pembeli terkeliru dengan permainan harga produk tiruan.

Ada yang tanya produk tiruan ni bagus ke?

Mereka bertanya kerana telah membeli dan mungkin telah mendapat kesan baik dari pengambilannya. Namun ddalam situasi biasa, produk tiruan biasanya adalah campuran tepung dan bahan yang tidak diketahui. Ia dibuat hanya untuk curi duit anda tanpa sedar. Tambah lagi dengan permainan harga yang murah.

Ada kawan saya yang berniaga produk ubat kuat menyatakan yang beliau mendapat kesan baik dari vimax lot 9972 yang merupakan vimax tiruan. Cuma seller fake produk sahaja yang berani untuk claim begitu. Sedangkan sudah ramai pelanggan yang mendapat kesan tidak baik sehingga menjejaskan kesihatan.

Tanpa berlengah, jom kita kenalpasti produk vimax tiruan yang menggunakan nama vimax untuk menjual produk mereka.

 

Vimax Tiruan 1 : Vimax Oil

 

 

Vimax Oil adalah produk tiruan. Pihak vimax canada tidak pernah mengeluarkan vimax dalam bentuk oil. Pertanyaan tentang vimax oil ni popular juga sebenarnya. Biasanya bangla, india dan pakistan banyak mencari produk vimax oil yang sememangnya fake vimax.

 

Vimax Tiruan 2 : Vimax Delay Spray

Vimax Spray pula berasal dari china dengan harga dalam RM10 sebotol dijual oleh supplier produk tiruan. Vimax Delay Spray ni mula – mula sahaja berkesan untuk bantu tahan lama. Akan tetapi setelah beberapa ketika ramai pengguna vimax spray mula melaporkan yang ianya tidak lagi berkesan. Walaubagaimanapun kebaikan yang mampu ditawarkan vimax spray ini, ia adalah produk tiruan.

 

Vimax Tiruan 3 : Vimax Lot 9972

 

 

Vimax Lot 9972 datang dari pengeluar vimax spray. Pengguna yang terbeli produk vimax 9972 ini memberitahu badan menjadi panas. Tapi kote tak keras mahupun dapat bertahan lama. Sedangkan claim seller vimax china ini yang ia untuk tahan lama. Tapi hampeh.

 

 

Ia menggunakan nama syarikat vimax canada iaitu Pillexpert. Akan tetapi akibat ditiru, pihak vimax tidak menggunakan nama syarikat mereka lagi, sebaliknya mereka meletakkan nama pihak distributor pada botol vimax. Hologram diatas langsung tidak membawa apa – apa makna.

 

 

Ini adalah cara paling mudah untuk kenalpasti vimax tiruan, hanya lihat hologram diatas dan juga Lot number yang bertanda Lot 9972. Maka tidak syak lagi yang ianya vimax tiruan dan anda perlu menjauhinya.

 

Ciri Vimax Canada Original Izon

 

 

Vimax Canada original biasa disebut Vimax Izon. Ini kerana vimax original mempunyai hologramnya sendiri dan vimaxlah yang mencipta trend hologram sebelum diikuti pengeluar produk lain. Vimax original juga mempunyai tampalan yang tidak kemas.

Hologram vimax di sebut izon kerana pada hologram ini ada tulisan timbul bertulis “dupont izon”. Perkataan izon ini pula duduk diatas sebuah kotak 4 segi yang mana anda boleh melihat setiap sisi mempunyai dot yang berbeza jumlahnya.

Yang bertanda AA1234 adalah no siri vimax. No siri ini adalah berbeza bagi setiap hologram. Dan berikut adalah cara semak original. Anda perlu masuk ke laman web dibawah.

https://vimax.com

Kemudian anda akan lihat seperti gambar dibawah

 

Ini adalah paparan website vimax canada yang original. Seterusnya scroll sehingga menjumpai seperti dibawah.

 

 

Ini caranya untuk semak original. Anda perlu memasukkan siri number yang terdapat pada botol vimax anda seperti gambar diatas. Kemudian klik butang Validate untuk melihat keaslian produk vimax anda. Itu adalah caranya untuk semak vimax yang original.

Sekiranya anda berminat nak dapatkan vimax canada yang original semak link dibawah:

Semak Harga Vimax Canada Disini

 

Itu adalah sedikit sebanyak wajah – wajah vimax canada tiruan yang menggunakan nama vimax untuk melariskan produk tiruan mereka. Permintaan vimax pada masa ini sudah banyak berkurangan dan produk seperti hammer of thor dan sizegenix pula mengalami nasib yang sama.

Namun anda tidak perlu risau berurusan didalam laman ini yang mana kami telah 8 tahun dalam pasaran produk ubat kuat lelaki ini. Anda boleh harapkan kami untuk dapatkan vimax original.

 

 

 

 

 

 

2Shares

2 thoughts on “Perbezaan Vimax Original Dan Tiruan”

  1. Bukan sebab murah, vimax dah 20 tahun dalam pasaran.
   Sebab dia masih dicari kerana dia berkesan dan
   dia memang produk khas untuk besarkan zakar
   Bukan seperti kebanyakkan produk, fungsi besarkan
   zakar berselindung di bawah fungsi lain seperti
   ubat kuat dsb.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top